Szállások

Drégely Vár lábánál a Börzsöny szívében helyezkedik el a Drégelyvár Szabadidő Park, amely számos szállás
lehetőséget biztosít azoknak, akik a természet közelségében keresnek kikapcsolódási lehetőséget.

Várvölgy Szálláshely

Várvölgy Szálláshely

A téglából készült vendégház két szintes épület, melynek az alapterülete 48 négyzetméter. Az alsó szinten egy kandallóval ellátott tágas nappali várja az ideérkezőket (2 fő részére biztosít szállást). Jól felszerelt konyha, valamint WC is rendelkezésre áll. A 12-16 fős asztal mellett kényelmesen elférnek kisebb és nagyobb baráti társaségok is. A felső szinten 2 szobát alakítottunk ki, melyből az egyik 2x2 férőhelyes a másik 4x1 férőhellyel rendelkezik, illetve fent található a fürdőszoba (WC, kézmosó, és zuhanyzó).
A szálláshely szem előtt tartja a természeti értékek megőrzését, üzemeltetése a környezettudatosság és felelős energiahasználat égisze alatt működik. A vízellátást 18 méteres ásott kútból, villamosenergiát pedig egy akkumulátor biztosítja, a hulladékgyűjtés szelektív. Hűtőként a nyáron és télen is 12 fokos hőmérsékletű nagyméretű pince rendelkezésre áll.
A vendégházat legkevesebb 4 Fő tudja foglalni!

Foglalás Árak

Lombkorona Szálláshely

Lombkorona Szálláshely

Téged is elvarázsoltak a TV-ből jól ismert lombkoronára épült házak?
Gyere el! Próbáld ki! Tölts el néhány éjszakát a közel 4 méter magasban.
Ez a szálláshely remek lehetőséget nyújt a vadon élő állatok (róka, szarvas, őz, vaddisznó stb) megfigyelésére akár éjszaka is. Az egy helyiségből álló, fűthető szálláshely felszereltsége 1 dupla és 1 szimpla ágy illetve egy emeletes ágy gyermekek részére.

Foglalás Árak

Tóparti Szálláshely

Tóparti Szálláshely

A horgászatra is alkalmas kicsiny tó mellett alakítottuk ki legújabb szálláhelyünket. Az egy helyiségből álló, fűthető szálláshely felszereltsége 1 dupla és 2 szimpla ágy így maximális befogadóképessége 4 fő. Adottságainak köszönhetően jól megfigyelhetőek innen a vízi állatok, illetve azok a nagyvadak is, akik itt oltják szomjukat. A Tóparti szálláshely nomád típusú, így folyóvíz és villamosenergia nem áll rendelkezésre.

Foglalás Árak

Nomád Sátorhely

Nomád Sátorhely

A 10 hektáros terület közel fele parkosított látogatótér, amely több osztály számára is lehetőséget biztosít táborozásra. Mindegyikhez több paddal és asztalokkal kiépített tűzrakóhely (akár 20 fős is) biztosított, illetve rossz idő esetén akár 40 főnek is kényelmes fedett étkező áll rendelkezésre.

Sátorhelyeink:

  • a központi részen a fedett helyek közelében,
  • a tóparton,
  • tópart felett
  • és a focipálya közelében helyezkednek el.

Érkezés: 16:00
Távozás: 11:00

Foglalás Árak

Kis faházikó

Kis faházikó

A kis házikó a Park egy roppant hangulatos részén fekszik, mely közelében lugasos kiülő, kiépített tűzrakóhely található, ahol 20 fős fedett étkező is rendelkezésre áll. 2,4 x 2,4 méter nagyságú, és két egyszemélyes férőhellyel és saját gáztűzhely rendelkezik. 20 méteres távolságban található egy külső illemhelység.

Foglalás Árak

{ "statusCode": 500, "error": { "type": "SERVER_ERROR", "description": "ERROR: Module 'memcached' already loaded on line 0 in file Unknown." } }